Welkom

Welkom bij COBRAdagen 2020 op woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 april 2020

Het congres voor chirurgische gynaecologie. Traditiegetrouw spraakmakend op woensdagavond, fenomenaal op donderdagavond en state of the art op donderdag en vrijdag.

Thema

Het thema van COBRAdagen 2020 is Scherp! En dat is niet zomaar gekozen. ‘Scherp’ is in de chirurgie namelijk veel meer dan een scherp mes waarmee een strakke incisie wordt gemaakt.

Het gaat ook over scherpe observaties, over of je wel scherp bent en waar zouden we zijn zonder beeldvorming met hoge resoluties?

Maar we weten ook dat we nooit op zullen kunnen tegen de scherpe analyses volgens algoritmes zoals computers dat kunnen. Echte intelligentie gaat het wat dat betref verliezen van artificiële intelligentie. Maar dan zij er gelukkig de softe skills: met een scherp mes bereik je veel als je ook je softe skills voldoende hebt ontwikkeld!

Programma

Het streven is om de opzet van het programma gereed te hebben in juni 2019.
In augustus - september 2019 verwachten wij dat alle sprekers bekend zijn.

NIEUW: In samenwerking met de Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO) komt er een parallelsessie voor Operatieassistenten op vrijdag. De hands-on sessie verzorgd door de sponsoren voor Operatieassistenten verhuist naar de donderdag.

NIEUW: Vrijdagmorgen EXTRA parallelsessie: Hands-on sessie voor specialisten verzorgd door sponsoren op de beursvloer.

Nieuwsbrief

Wil je up-to-date blijven via onze e-mail nieuwsbrief klik hier.
De nieuwsbrieven staan voorlopig gepland op:

12 juni 2019
31 oktober 2019
21 februari 2020
12 maart 2020