Welkom

Welkom bij COBRAdagen 2020 – Scherp!

Hét congres voor gynaecologische chirurgie. Traditiegetrouw spraakmakend op woensdagavond, fenomenaal op donderdagavond en state of the art op donderdag en vrijdag.

Thema

Het thema van COBRAdagen 2020 is Scherp! En dat is niet zomaar gekozen. ‘Scherp’ is in de chirurgie namelijk veel meer dan een scherp mes waarmee een strakke incisie wordt gemaakt.

Het gaat ook over scherpe observaties, over of je wel scherp bent en waar zouden we zijn zonder beeldvorming met hoge resoluties?

Maar we weten ook dat we nooit op zullen kunnen tegen de scherpe analyses volgens algoritmes zoals computers dat kunnen. Echte intelligentie gaat het wat dat betreft verliezen van artificiële intelligentie. Maar dan zijn er gelukkig de softe skills: met een scherp mes bereik je veel als je ook je softe skills voldoende hebt ontwikkeld!

Programma

Wij verwachten dat in augustus – september 2019 alle sprekers bekend zijn.

NIEUW: In samenwerking met de Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO) komen er een voor operatieassistenten op vrijdag twee parallelsessies. De vertrouwde hands-on sessie voor operatieassistenten, verzorgd door de sponsoren op de beursvloer, verhuist naar de donderdag.

NIEUW: Vrijdagmorgen tijdens het parallelprogramma: hands-on sessie voor specialisten verzorgd door sponsoren op de beursvloer.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief
De nieuwsbrieven staan voorlopig gepland op:

12 juni 2019 (is verstuurd)
31 oktober 2019
21 februari 2020
12 maart 2020