Informatie voor sprekers

Wat kunnen COBRAsprekers verwachten?

Te gast

Sprekers zijn gasten van COBRA en dus van harte welkom om COBRAdagen bij te wonen én aanwezig te zijn bij de fameuze COBRAvond en COBRAnacht. 

Sprekers wordt gevraagd een foto én een link naar zijn/haar persoonlijke website aan te leveren, deze worden geplaatst op de COBRAwebsite en in de COBRApp.

COBRAdagen kiest ervoor om voor- en achternamen te gebruiken in het programma.

Locatie

Het adres van NH Leeuwenhorst is Langelaan 3, 2211 XT Noordwijkerhout.
routebeschrijving

Vergoeding

COBRAdagen kent geen sprekersvergoeding. Hotelkosten worden niet, maar reiskosten worden wel vergoed. Barbara de Jong, de congresorganisator, stuurt de sprekers vooraf een declaratieformulier.

Hotelovernachting

Voor het speciale COBRAtarief een overnachting in NH Leeuwenhorst reserveren kan vanaf 1 november op de pagina OVERNACHTEN.

Presentatie

De tijd gereserveerd voor de presentaties is inclusief 5 minuten discussie. Wanneer de spreektijd voorbij is zal achtergrondmuziek worden gestart die na korte tijd voorgrondmuziek zal worden en de spreker op muzikale wijze de mond zal snoeren. Na afloop van een presentatie zal de discussie, als de tijd het toelaat, worden geleid door ervaren moderatoren.

In de grote zaal, de Rotonde, is permanent een technicus aanwezig, de zaaltechnicus zorgt ervoor dat de presentaties op zijn laptop worden geladen en dat iedere spreker tijdens de lezing een headset microfoon draagt.

Presentaties kunnen vooraf naar de congresorganisatie worden toegestuurd: via WeTransfer naar info@cobradagen.nl

De Rotonde

In de Rotonde, staat het spreekgestoelte op een verhoogd podium. Verder is er een laptop (Windows en Apple), een beamer en een laserpointer aanwezig. In de Rotonde kan gebruik gemaakt worden van de eigen (MacBook / MacBook Pro) laptop dit geldt NIET voor de zalen waar de parallelsessie worden gehouden. De spreker kan plaatsnemen achter het katheder maar kan ook vrij op het podium lopen. Op het podium staan twee monitoren waarop de presentatie voor de spreker te volgen is. De spreker kan zelf, via een afstandsbediening, de PowerPoint bedienen.

Contact

Vragen of opmerkingen: neem contact op met de organisatie info@cobradagen.nl

Wat verwacht COBRA van de sprekers?

De Presentatie

Traditiegetrouw worden er tijdens COBRAdagen inspirerende/uitdagende presentaties gehouden waarvan de boodschap het publiek nog lang bij zal blijven.
Presentaties kunnen worden aangeleverd als PowerPoint (of PDF / Keynote) voor Windows of Apple iOS. Ook kan gebruik gemaakt worden van Prezi.com.
Presentaties kunnen vooraf (voor 28 maart 2020) naar de congresorganisatie worden toegestuurd: via WeTransfer naar info@cobradagen.nl 

Klik HIER om de blanco COBRAdagen 2020 PowerPoint te downloaden voor de ROTONDE.

Klik HIER om de blanco COBRAdagen 2020 PowerPoint te downloaden voor één van de parallel zalen.

Disclosure dia

Zoals wellicht bekend, heeft het Accreditatie Overleg (AO) van medisch wetenschappelijke verenigingen en beroepsverenigingen op 17 juni 2013 besloten, dat sprekers tijdens geaccrediteerde bijeenkomsten als eerste dia van hun inhoudelijke presentatie een “disclosure dia” moeten opnemen. Voor een voorbeeld klik hier.

Tijdens COBRAdagen

Om de presentaties (technisch) zo goed mogelijk te laten verlopen is volgende van belang.

PDF

Na afloop van COBRAdagen wordt de PDF van alle presentaties gepubliceerd op de COBRAwebsite. Vanzelfsprekend gebeurt dit alleen indien de spreker daartoe vooraf toestemming heeft gegeven.