Informatie voor sprekers

Wat kunnen COBRAsprekers verwachten?

Te gast

Sprekers zijn gasten van COBRA. Zij zijn van harte uitgenodigd om COBRAdagen bij te wonen én aanwezig te zijn tijdens de COBRAnacht. Wij vragen alle sprekers een portretfoto en een link naar hun persoonlijke website aan te leveren. Deze verschijnen op de COBRAwebsite en in de COBRApp.

Data en locatie

Data:  woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 4 april 2022
Locatie: NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst, Langelaan 3, 2211 XT Noordwijkerhout 

routebeschrijving

Vergoeding

COBRAdagen kent geen sprekersvergoeding of vergoeding voor hotelkosten. Reiskosten worden wel vergoed. Alle sprekers ontvangen vooraf een declaratieformulier voor hun reiskosten.

Hotelovernachting

Vanaf 1 november kunt u voor een speciaal COBRAtarief een overnachting in NH Leeuwenhorst reserveren via de pagina OVERNACHTEN.

Presentatie

De tijd voor de presentaties is inclusief 5 minuten discussie. Wanneer de spreektijd voorbij is zal achtergrondmuziek worden gestart die na korte tijd voorgrondmuziek wordt en de spreker op muzikale wijze de mond snoert. Na afloop van een presentatie leidt een ervaren moderator de discussie, als de tijd het toelaat.

In de grote zaal Rotonde is permanent een technicus aanwezig. De zaaltechnicus zorgt ervoor dat de presentaties op zijn laptop worden geladen en dat iedere spreker tijdens de lezing een headsetmicrofoon draagt.

Sprekers kunnen hun presentatie vooraf via WeTransfer naar de congresorganisatie opsturen (info@cobradagen.nl)

De Rotonde

In de grote zaal Rotonde staat het spreekgestoelte op een verhoogd podium. Er zijn een laptop (Windows en Apple), een beamer en een laserpointer aanwezig. In de Rotonde kan gebruik gemaakt worden van de eigen (MacBook / MacBook Pro) laptop, deze blijft achter in de zaal bij de techniek staan; dit geldt NIET voor de zalen waar de parallelsessies worden gehouden. 
De spreker kan plaatsnemen achter de katheder maar kan ook vrij op het podium lopen. Op het podium staan twee monitoren waarop de spreker zelf de eigen presentatie kan volgen. De spreker kan via een afstandsbediening zelf de PowerPoint bedienen.

Contact

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met de organisatie en e-mail info@cobradagen.nl

Wat verwacht COBRA van de sprekers?

Uw Presentatie

Traditiegetrouw worden er tijdens COBRAdagen inspirerende/uitdagende presentaties gehouden waarvan de boodschap het publiek nog lang zal bijblijven.
Presentaties kunnen worden aangeleverd als PowerPoint (of PDF/Keynote) voor Windows of Apple iOS. Ook kunt u Prezi.com gebruiken. Om goede kwaliteit te kunnen garanderen adviseren wij u om YouTubefilmpjes die u wilt vertonen vooraf te downloaden. Hetzelfde geldt voor Prezi presentaties. 
U kunt uw presentatie vooraf (vóór woensdag 13 april) aan de congresorganisatie toesturen: gebruik WeTransfer en mail naar info@cobradagen.nl.

Disclosure dia verplicht

Het Accreditatie Overleg (AO) van medisch-wetenschappelijke verenigingen en beroepsverenigingen heeft op 17 juni 2013 besloten dat sprekers tijdens geaccrediteerde bijeenkomsten als eerste dia van hun inhoudelijke presentatie een ‘disclosure dia’ moeten opnemen. 

Tijdens COBRAdagen

Om de presentaties (technisch) zo goed mogelijk te laten verlopen is volgende van belang.

Pdf

Na afloop van COBRAdagen worden de pdf’s van alle presentaties gepubliceerd op de COBRAwebsite. Vanzelfsprekend gebeurt dit alleen indien de spreker daartoe vooraf toestemming heeft gegeven.