Sponsoren 2018

COBRAdagen is verheugd met de bijdrage van de sponsoren.


Hieronder geven ook de sponsoren hun visie op de future.

Klik hier voor de plattegrond van COBRAbeurs

 

GOUD

Johnson & Johnson Medical BV
Ethicon: Shaping the future of surgery, through dedication, education and co-creation.


ZILVER

AstraZeneca

Wij zijn een door wetenschap gedreven biofarmaceutisch bedrijf. Onze missie is de grenzen van de wetenschap te verkennen om levensreddende medicijnen te ontwikkelen. AstraZeneca gaat verder; gepersonaliseerde medicinale zorg gaat om het juiste geneesmiddel voor de juiste patiënt.


SPONSOR

Intuitive Surgical 


CONTRIBUTOR

B. Braun Medical B.V.
Hoe bereid B. Braun zich voor op de toekomst?
Wij gaan in een constructieve dialoog met partners, artsen, zorgprofessionals en patiënten, op zoek naar toekomstgerichte oplossingen. Zo worden producten, concepten en nieuwe processen, die uiteraard voldoen aan de eisen van een snelgroeiende markt, op een vooruitstrevende manier ontwikkelt!

 

Bridea Medical bv.

 

Boston Scientific
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
-- M. Gandhi.
Boston Scientific is geworteld in ons leidende principe om innovatieve producten te leveren die worden ondersteund door klinische informatie en robuuste professionele programma's aan te bieden ter bevordering van de zorgkwaliteit.

 

ChipSoft
Mobiele ondersteuning, online beschikbaarheid van het patiëntendossier en innovatieve procesondersteuning door beslissingsondersteuning en (extra)murale gegevensuitwisseling; ChipSoft zet in op slimme ICT en medische content om zorgverleners optimaal te ondersteunen in hun werk.

 

C.R. Bard Netherlands Sales BV
Past, Present, Future: Ons doel is het welzijn van mensen en de kwaliteit van leven wereldwijd te verbeteren.

 

Gedeon Richter
Gedeon Richter richt zich op het ontwikkelen van innovatieve gynaecologische geneesmiddelen. We zijn reeds enige tijd actief op vrijwel alle Europese markten en sinds 2012 ook in de Benelux. Ons doel voor de eerste jaren is om de geprefereerde partner van de gynaecologen te worden en om samen een gezondere toekomst te creëren.

 

Hologic Netherland b.v.
Hologic stelt mensen in staat om overal en elke dag gezondere levens te leiden.
Door de gezondheid van vrouwen overal ter wereld te veranderen, stelt Hologic ze in staat om stressvolle, pijnlijke en ingrijpende gynaecologische omstandigheden te doorstaan.

 

Incision Academy
Incision is een jonge organisatie, mede-opgericht door chirurg Theo Wiggers. De Incision Academy biedt een portfolio van de meest gebruikte chirurgische procedures, in zeer hoge 2D en 3D kwaliteit, inclusief een step-by-step guide die de procedure stap voor stap uitlegt. Procedures zijn opgenomen op lichamen en tijdens live operaties, en zijn ingekort tot de essentie van de procedure. De films zijn zeer geschikt ter voorbereiding op de OK.

 

Kebomed
Kebomed, leverancier van innovatieve medical devices, zorgt door middel van onze producten en de verantwoordelijkheid, betrokkenheid en professionaliteit van onze medewerkers voor u en uw patiënt. In het verleden, nu en in de toekomst!

 

Medical Dynamics
Bij Medical Dynamics in de stand:
1.    Kom oefenen met de PlasmaJet om te zien hoe je elektrisch neutraal kunt opereren met pure plasma energie zonder diepe restschade aan weefsel achter te laten (ook met een laparoscopie box)! Voorproefje
2.    De oplossing voor een rookvrije OK! Demonstratie met de UltraVision. Het nieuwe en zeer innovatieve rookverwijderingssysteem! Komt het zien! Voorproefje
3.    Onze nieuwe uitgebreide catalogus ligt klaar!

 

Medtronic
What is our future?
Medtronic, Taking Healthcare, Further, Together
Vrouwen centraal
Bezoek: #MyHealthMyPriority   #WomenLikeMe   #HerHealthOurPriority

 

Memidis Pharma

Back to the future? Letterlijk en figuurlijk. Resistentie tegen “azole derivaten” voor vulvo-vaginale Candida infecties is een toenemend gynaecologisch probleem.
Begin 2019 brengen wij u dé oplossing voor dit probleem.
Houdt ons in de gaten!

RP Medical
Als specialist wil je je bezighouden met het goed uitoefenen van je vak en altijd blijven innoveren- RP Medical biedt kwalitatief hoogstaande producten, excellente service en innovatie- zodat jij je kunt bezighouden met wat echt belangrijk is, de zorg aan jouw patiënten!

 

Stöpler Instrumenten en Apparaten B.V.