Parnerbrochure

Introductie

COBRAdagen, steeds de volledige focus op gynaecologische chirurgie, altijd weer een verrassend wetenschappelijk programma. Een COBRAvond met inspirerende sprekers van buiten het vak en de COBRAnacht – COBRAdagen is een uniek congres in Nederland. Niet voor niets heeft het de afgelopen 30 jaar een stevige plek verworven onder de gynaecologische congressen in Nederland.

COBRAbeurs

COBRAdagen is meer dan een congres. COBRAbeurs bijvoorbeeld heeft vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld tijdens COBRAdagen. Hier kan de industrie de nieuwste ontwikkelingen delen met de chirurgisch geïnteresseerde gynaecologen. Inmiddels is deze beurs een begrip in gynaecologisch Nederland.

Het thema van COBRAdagen 2022 is: NIEUW NIEUW NIEUW

Het programma is nog volop in ontwikkeling, maar het thema verzekert ook dit jaar dat het bol zal staan van wijze lessen uit het verleden, inspiratie uit het heden en innovatie voor de toekomst. 

Op veler verzoek ook deze COBRAdagen weer een uitgebreid hands-on programma voor operatieassistenten en specialisten en uiteraard ook weer nieuwe ideeën uit het overleg met de partners op 19 mei 2021.

NIEUW

Wij verheugen ons op een succesvolle samenwerking en geslaagde COBRAdagen 2022.

Cor de Kroon & Jurgen Piek