Overnachten

VANAF JANUARI 2022 KUNT U EEN KAMER RESERVEREN

Overnachten in NH Leeuwenhorst

Wacht niet te lang met het maken van een reservering. Zodra de link van de website verdwijnt kan uitsluitend een kamer geboekt worden op basis van beschikbaarheid en wellicht niet meer voor de speciale COBRAdagen prijs.

Kosten per kamer

Alle extra kosten zoals telefoonkosten, kosten voor gebruik van de (mini)bar etc. zijn voor eigen rekening en dienen voor vertrek te worden afgerekend aan de balie van NH Leeuwenhorst.

Inchecken kan op de dag van aankomst vanaf 15:00 uur.
Uitchecken moet op de dag van vertrek vóór 12:00 uur.

Kamer delen met een ander?

Voorkom een dubbele reservering: spreek van tevoren af wie de kamerreservering maakt! Op het online hotelformulier kan aangegeven worden met wie de kamer gedeeld gaat worden.

Reserveren

Op het hotelformulier moet u verplicht een creditcardnummer invullen. Het hotel gebruikt uw creditcardgegevens in eerste instantie alleen om de reservering te bevestigen en om enige garantie te krijgen dat de kamer uiteindelijk wordt betaald. Er wordt nog geen bedrag van de creditcard afgeschreven. Dit gebeurt bij het uitchecken of nadat de periode van gratis annulering is verlopen.

Annuleren of wijzigen

Stuur een e-mail aan mtngs.nhleeuwenhorst@nh-hotels.com, met in de onderwerp regel: [ Ticket: 38957 ] Cobradagen 2022.
De reservering kan kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden tot 7 dagen voor de aankomstdag.
In het geval van annuleringen, wijzigingen of no-show na deze periode zal 100% van het totale verblijf (inclusief BTW) belast worden.