Vraag en antwoord n.a.v. verplaatsing

Naar aanleiding van onze e-mail over het verplaatsen van COBRAdagen 2020 ontvangen wij veel telefoontjes en e-mails.
Hier vindt u de meest voorkomende vragen en het antwoord daarop.
Mocht uw vraag er niet bij staan, stuur ons dan een e-mail: ook die vraag en het antwoord zullen wij op de website plaatsen.

Vraag en antwoord

Update 17 juli

De inschrijving is weer open!

COBRAdagen - IUGA
Parallelsessie urogynaecologie vervalt niet. Tijdens het parallelprogramma gaan we met elkaar, aan de hand van PRO en CON voordrachten van de IUGA, in discussie over 3 actuele stellingen in de uro-gynaecologische zorg.

Update 26 juni

Mailing verstuurd op 26 juni aan een ieder die ingeschreven staat voor COBRAdagen 2020

Als het winter was, zouden wij roepen: ‘It giet oan!’ Maar ook in de midzomerse hitte is het fijn om te kunnen doorgeven dat COBRAdagen 2020 doorgaan.

Ons bericht is kort: wij zijn bezig met de inrichting van deze bijzondere editie, die geheel volgens de richtlijnen van het RIVM zal worden uitgevoerd. Onze gastlocatie NH Leeuwenhorst is hierbij nauw betrokken om de voorwaarden te scheppen voor een veilige omgeving.

Over een paar weken zullen we alle relevante, gedetailleerde informatie kunnen delen; we rekenen op eind juli. Let op: de dagen zijn donderdag 3 en vrijdag 4 september.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze CoronaCOBRA een aflevering wordt waar nog lang over nagepraat zal worden: virusvrij veilig, toch creatief inspirerend, kortom – Scherp!

Voor nu wensen we u een goed begin van de zomer.

Met vriendelijke groet,
Barbara de Jong
COBRAdagen secretariaat & organisatie

 

Vervalt de woensdagavond: JA! Zoals u ook hieronder kan lezen: COBRAavond wordt geannuleerd; het programma wordt veplaatst naar de donderdagmiddag. De definitieve datum  COBRAdagen 2020 is donderdag 3 en vrijdag 4 september 2020. 

COBRAdagen - IUGA
Op dit moment wordt overwogen om wellicht toch op de vrijdagochtend de parallelsessie urogynaecologie te houden. Dit in verband met het gegeven dat IUGA louter virtueel gaat plaatsvinden.

 

Update 25 maart

Op dit moment werken wij hard aan een "nieuw programma". 
Voor nu staat vast dat:

Update 19 maart

Heeft u uw kamer via de COBRAwebsite geboekt dan kunt u de kamer kosteloos verzetten voor de prijs die dan geldt. Neem hiervoor per e-mail contact op via mtngs.nhleeuwenhorst@nh-hotels.com en vermeld in de onderwerpregel: [#3336684] annulering hotelkamer reservering COBRAdagen voorjaar 2020.

11 maart


Verandert het programma?
Wij zijn met alle sprekers in contact treden over hun programmasessie met het verzoek de presentatie in september te verzorgen. Eventuele aanpassingen in het programma zullen we op de website publiceren.

Hoe zit het met de accreditatie?
Op korte termijn treden wij met de kwaliteitsregisters in overleg over het uitstel van COBRAdagen en hierna zullen we nieuwe aanvragen indienen. 

Ik ben ingeschreven maar kan helaas niet naar COBRAdagen in september komen, kan ik mijn deelname in september kosteloos annuleren?
Zoals u zult begrijpen zijn wij gehouden aan de geldende annuleringsvoorwaarden van NH en leveranciers.  Op dit moment zijn wij in nauw overleg met deze partijen om afspraken te maken over een zo gunstig mogelijke financiële afwikkeling. Afhankelijk van deze uitkomst én het eindresultaat van de COBRAdagen2020 in september wordt een gedeeltelijke restitutie overwogen. Wij hopen op uw begrip, hierbij aangetekend dat COBRAdagen een non-profit organisatie is, en informeren u zodra we definitief uitsluitsel hebben.

Vervanging
Helaas ben ik verhinderd; kan een collega mijn plaats innemen?
Ja, dat kan! Stuur een e-mail naar info@cobradagen.nl  onder vermelding van uw eigen registratienummer en de naam, organisatie en het e-mailadres van uw vervanger.

Hotelreserveringen via COBRAwebsite
Voor een ieder die via de website van COBRAdagen een kamer in NH Leeuwenhorst heeft geboekt zal de reservering omgezet worden naar de nieuwe datum. Je hoeft dus niet opnieuw een kamer te boeken.

Hotelreservering

Hoe kan ik zien of ik via de COBRAwebsite een hotelkamer heb geboekt?
Op uw bevestiging ziet u staan EVENT RATE:

Tekst e-mail d.d. 11 maart

De laatste weken hebben wij als Organisatiecomité van COBRAdagen ons permanent en SCHERP op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus, waarbij de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de FMS voor ons leidend zijn geweest. Natuurlijk hielden we ook het daarop gebaseerde beleid van de ziekenhuizen in de gaten. Hadden wij aanvankelijk nog de hoop dat Nederland grotendeels verschoond zou blijven, inmiddels ligt de realiteit anders. We zijn dan ook genoodzaakt om COBRAdagen 2020 van 1,2,en 3 april a.s. uit te stellen naar 2, 3 en 4 september 2020.

We gaan er op dit moment van uit dat we het programma als geheel kunnen verplaatsen en bekijken met sprekers, het programmacomité en NH de Leeuwenhorst of dat ook daadwerkelijk lukt. We houden je daarvan uiteraard op de hoogte; kijk af en toe op COBRAdagen.nl voor updates.

In afwachting van of we er inderdaad in slagen het programma als geheel te verplaatsen, boeken we je registratie voor COBRAdagen 2020 voorlopig om naar 2, 3 en 4 september.

Hotelreserveringen
Voor een ieder die via de website van COBRAdagen een kamer in NH Leeuwenhorst heeft geboekt zal de reservering omgezet worden naar de nieuwe datum. Je hoeft dus niet opnieuw een kamer te boeken.

Heb je NIET via de COBRAwebsite een kamer geboekt, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het annuleren van de reservering en voor het maken van een nieuwe reservering. Wij raden je sterk aan een nieuwe reservering via de COBRAwebsite te maken.

Wij betreuren deze maatregel ten zeerste, maar we kunnen op dit moment niet anders en zijn ervan overtuigd dat dit de juiste beslissing is gezien de situatie. Wij rekenen op begrip en kijken ernaar uit je te verwelkomen op 2 september.

 

Federatie Medisch Specialisten

SCHRIJVEN FMS d.d. 10 maart 2020